Invorderingsbedrief

Over Debtorcare

Automatisering is de toekomst -
automatiseer uw debiteurenbeheer

In groeiende organisaties worden veel facturen verstuurd. Dit is een goede ontwikkeling. Meer facturen betekenen ook meer administratie. Dit is nu net iets waar u als onderneming zo min mogelijk tijd aan wilt besteden.

Slimme automatisering is de oplossing. Veel boekhoudpakketten bieden niet voldoende mogelijkheden op dit gebied.

Vorderingen snel innen met behoud van de klanttevredenheid is een geavanceerd proces. Vaak is het ook een tijdrovende activiteit.

In de praktijk ontstaan vaak volgende situaties:

  • Het debiteurenbeheer is goed georganiseerd maar kost tijd (en dus geld want personeel kost geld)
  • Het debiteurenbeheer blijft vaak liggen waardoor de openstaande bedragen oplopen

In deze tijd is het noodzakelijk om concurrerend te blijven. Door gebruik te maken van slimme automatisering houdt u uw kosten minimaal en komen de betalingen vlot binnen.

Creditmanagement software werd in het verleden enkel aangeboden als maatwerksoftware. Door de hoge kosten maken veel bedrijven nog geen gebruik van automatisering.

Debtorcare brengt hier verandering in. Debtorcare is een slim modulair systeem dat vanuit de cloud werkt. De software kan vanuit de cloud gekoppeld worden aan uw eigen boekhoudpakket. Er moet dus geen maatwerksoftware aangeschaft worden die op uw eigen server geïnstalleerd moet worden. Dit scheelt enorm in de kosten. Hierdoor wordt de software ook interessant voor kleine bedrijven.

Debtorcare - de eerste gebruiksvriendelijke creditmanagement software

Design is not just what it looks like and feels like.
Design is how it works.
Steve Jobs

Met deze visie heeft Steve Jobs de wereld ingrijpend veranderd. Ontwikkelaars van bedrijfssoftware hebben jammer genoeg deze visie nog niet overgenomen. Uiteraard staat functionaliteit steeds voorop. Maar een mooi design en een gebruiksvriendelijke interface biedt vele voordelen.

  • Het werkt simpelweg prettiger
  • Medewerkers trainen kost minder tijd
  • Door overzichtelijke interfaces meer controle

Met deze insteek is Debtorcare ontwikkeld. Deze geweldige software bespaart allereerst een berg aan tijd. Met de prachtige interface was het debiteurenbeheer nog nooit zo leuk om te doen. Met een paar muisklikken haalt u het juiste overzichten naar voren en bent u in contol.

We zijn de eerste en enige aanbieder van gebruiksvriendelijke credit managment software en daar zijn we trots op.

Waarom is Debtorcare ontwikkelt?

Debtorcare is ontwikkelt door creditmanagement consultants die jarenlange ervaring hebben in de credit managementbranche. Sinds in 2008 de crisis uitbrak wordt het debiteurenbeheer steeds minder uitbesteed door bedrijven. De klantrelatie is erg belangrijk geworden. Als gevolg hiervan zijn de kosten van het debiteurenbeheer toegenomen.

Naar aanleiding hiervan is debtorcare ontwikkeld. Onze missie is de kosten van het debiteurenbeheer te verlagen, risisco's te beperken en de klanttevredenheid te verhogen.

Vraag een gratis demo aan

Demo aanvragen

Demo aanvragen

Download case study

Send