Debtorcare

Functionaliteiten

Debtorcare biedt u tal van functionaliteiten. Het doel hiervan is om zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Daarnaast heeft u steeds een overzicht over alle openstaande posten zodat u, waar nodig, kunt ingrijpen.

Gemakkelijk uw creditmanagement proces inrichten

De ene branche is de andere niet. Uw aanmaanproces moet dan ook optimaal afgestemd worden op uw klantenbestand. In overleg met uw creditmanagement adviseur stelt u het ideale creditmanagment proces in de software.

Verstuur al uw herinneringen met één muisklik

Nadat u bent ingelogd in Debtorcare zendt u met een muisklik herinneringen naar alle debiteuren die daarvoor in aanmerking komen. De herinneringen worden verstuurd conform het door u ingestelde schema. Per mail en indien gewenst ook per post.

Onderbreek het standaardproces met een paar muisklikken

Een betalingsregeling of een dispuut oplossen? Met een muisklik onderbreekt u de workflow en stelt u handmatig deadlines in.

Moeiteloos zaken overdragen aan het incassobureau

Wil een klant ondanks herinneringen of aanmaningen toch niet betalen? Met Debtorcare draagt u een factuur moeiteloos aan het incassobureau over.

Geïntegreerde klachtenmodule

Geen escalaties meer. Uw mensen werken nooit meer langs elkaar af.

Met de Debtorcare klachtenmodule, registreert u met klachten in een handomdraai. Met een muisklik legt u procedures tijdelijk stil en delegeert u taken aan collega’s. Elke actie kan gekoppeld worden aan een deadline zodat deadlines nooit uit het oog worden verloren.

Maak uw eigen standaard templates

Voor veel voorkomende vragen stelt u gemakkelijk e-mail templates op. Deze templates kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor steeds terugkerende vragen.

Blijf in control

Alle mutaties die afwijken van de standaard workflow volgt u gemakkelijk zodat u altijd op de hoogte bent van afwijkende betaalafspraken.

Heldere rapportages

Wilt u de gemiddelde betalingstermijn van uw klanten weten? Wilt u weten welke klanten het beste betalen? Met de rapportage module heeft u steeds het overzicht over interessante gegevens als deze.

Vraag een gratis demo aan

Demo aanvragen

Demo aanvragen

Download case study

Send